Biozwembaden

Uw biozwembad Zwemmen in kristalhelder water.


Kies je voor een biozwembad, dan kies je voor natuurlijk zwemmen in eigen tuin.
Allergische reacties op de huid, luchtwegen of ogen zijn voorgoed verleden tijd.
Het biozwembad is het bad van de toekomst.

Een biozwembad is vaak strakker van bouw en heeft een moderner design dan de hybride zwemvijver. Vandaag is echter alles mogelijk. Een biozwembad kan zowel heel strak modern als landelijk klassiek geïntegreerd worden in je unieke tuin . Jij kiest zelf de vorm, kleur en eventuele betegeling van je droombad! Wil je een boordsteen, een grasrand of een houten terras? Ook hier is alles mogelijk. Het integreren van een ligzone en belichting zal ongetwijfeld zorgen voor sfeervolle avonden. Het zal je buitengewoon mooie momenten opleveren en eveneens een meerwaarde aan je huis geven.

Onderhoud & zuivering Minimaal onderhoud met maximaal plezier.


Bij de zuivering van een biozwembad wordt er gebruik gemaakt van een hydrolyse sturing.
We gaan alle levende organismen in het water op een chloorarme manier afdoden.
Vervolgens worden al onze biologisch afbreekbare producten automatisch gedoseerd, geheel volgens de noden van jouw biozwembad.

Tijdens de zomer kan je het water bijwarmen tot de gewenste zwemtemperatuur dankzij het gebruik van een full-inverter warmtepomp.

Wij opteren voor een glasfilter die voorzien is van geladen glasdeeltjes in verschillende formaten om de filtering te verbeteren. Glasfilters zijn veel duurzamer dan zandfilters.
Wij werken steeds met de beste kwaliteit van filters, pompen en randapparatuur en dit altijd met het oog op duurzaamheid en energieverbruik.

Onze installaties kunnen eveneens volledig geautomatiseerd worden, wat vooral veel plezier en weinig onderhoud oplevert.
Wij bieden je een prachtig biozwembad, compleet door u samengesteld, volledig aangepast aan al uw wensen met een garantie op glashelder, zijdezacht, drinkbaar water.

Vloeibaar rolluik Geniet het hele jaar door van uw zwembad.


Als je het ganse jaar wil genieten van een pareltje in eigen tuin is het niet aangewezen om dit af te dekken met een rolluik.

Wij bieden je dé oplossing om optimaal te genieten van het zicht én het optimale behoud van de warmte.
Verdamping is de voornaamste bron van energieverlies en zorgt ervoor dat een zwembad langdurig verwarmd moet worden.

Het vloeibare rolluik is een 100 % biologisch afbreekbaar product dat een laagje van 1 à 2 molecule dik bovenop het wateroppervlak vormt en een hogere kooktemperatuur heeft dan het zwembad -of vijverwater zelf. Hierdoor wordt de verdamping van het zwembadwater geremd met als gevolg dat het warmteverlies sterk wordt beperkt. Door de unieke samenstelling van het product zullen er zich aan het oppervlak geen druppels vormen, maar vormt het zich om tot een uniforme monolaag die bij activiteit gebroken zal worden, maar bij gebrek daaraan zich steeds snel zal sluiten en je bad opnieuw beschermt tegen afkoeling.